Se on kuin hyvä kaveri

Testi kysyy kysymyksiä ja ehdottaa niiden pohjalta sopivia ehkäisymenetelmiä sinulle. Testi antaa näkökulmia sinulle sopivan ehkäisymenetelmän löytämiseksi.

Keskustele ehkäisyasioista kuitenkin aina lääkärin tai hoitajan kanssa.

Testiin L.FI.MKT.01.2017.4825

Tervetuloa sexbuddyn valloittavaan maailmaan

Oletko valmis aloittamaan ikimuistoisen matkan?

Aloita testi tästä
Imetätkö?
Onko sinulle tärkeää, että oma hormonitoimintasi pysyy ennallaan?
Pitkät lentomatkat lisäävät veritulpan riskiä. Kerro lääkärillesi tai hoitajallesi, jos olet lähdössä pitkälle lentomatkalle heti yhdistelmäehkäisyn aloittamisen jälkeen.
Onko sinulla verenpainetauti tai riski saada laskimoveritulppa?
Kaipaatko vähähormonista ehkäisyä?
Käytätkö keskeytettyä yhdyntää?
Sopiiko näistä kaksi tai useampi sinuun: migreeni, tupakointi, ylipaino tai ikää yli 35 vuotta?
Jotkut e-pillerit auttavat iho-ongelmiin, kuten akneen. Keskustele vaihtoehdoista lääkärisi kanssa.
Pelkäätkö aknen pahenemista?
Haittaako sinua, jos kuukautisesi ovat epäsäännölliset?
Haluatko ehkäisymenetelmän, jota ei tarvitse muistaa?
Haittaavatko menkkakivut ja runsas vuoto sinua?
Haaveiletko perheenlisäyksestä seuraavan vuoden sisällä?
Kondomi on ehkäisymenetelmistä ainoa, joka suojaa seksitaudeilta. Muista siis huolehtia kondomin käytöstä aina uuden partnerin kanssa.
Vetääkö satunnainen seksi sinua puoleensa?
Oletko synnyttänyt?
Oletko vakituisessa parisuhteessa?

Minkä ikäinen olet?

It is a match!

Katso tulos ja muut matchit

Kiitos!

Haluatko kertoa ehkäisyn ilosanomaa ja jakaa sexbuddyn myös ystävällesi?

Se on helppoa!

Ehkäisyrengas

Hei hei hei, mikä salikissa se siellä oikein on? Mä harrastan salilla käyntiä ja välillä tykkään dippailla itteeni myös avantoon. Mulla ei oo lapset vielä suunnitelmissa vähään aikaan. En myöskään diggaa tytöistä, jotka röökaa. Muuten oon kuitenkin joustava tyyppi. Mitä jos käytäis joku päivä kattomassa, kuinka paljon mulla nousee penkistä?

Ehkäisyrengas

Sisältää estrogeenia ja keltarauhashormonia. Rengas asetetaan emättimeen 3 viikoksi, jonka jälkeen pidetään viikon tauko. Tasaa epäsäännöllisiä kuukausia ja kuukautiskipuja. Kuukautisten siirto onnistuu. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Minipillerit

Miten sulla menee? Vähän sulla on söpö pikku poika! Kuinka vanha hän on? Mä rakastan lapsia ja musta vanhemmuus on upea juttu. Toivottavasti sua ei haittaa, että mä tupakoin, koitan tässä just lopettaa pahaa tapaa. Olisit sä halunnut tulla kattoo sun tulevan asunnon pohjaratkaisua vaikka ensi viikolla?

Minipillerit

Pilleri otetaan päivittäin. Sisältää keltarauhashormonia. Sopii naisille, jotka eivät voi käyttää estrogeenia. Saattaa vähentää vuotoja ja kuukautiskipuja. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Kuparikierukka

Moro match! Onpas kiva kerrankin tavata kypsän ja fiksun oloinen nainen täällä! Olisi ihana löytää se ihminen, jonka kanssa voi vanheta. En siis etsi mitään hetken huumaa vaan todellista rakkautta. Toivottavasti säkin olet täällä sillä mielellä. Olisi hienoa tavata ja katsoa, mihin suuntaan elämä meitä vie mukanaan.

Kuparikierukka

Ehkäisy 5 vuodeksi. Sopii naisille, joille hormonaalinen ehkäisy ei sovi. Sopii synnyttämättömille. Ei vaadi jatkuvaa muistamista. Ei suojaa seksitaudeilta. Sopii myös jälkiehkäisyyn. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

E-pillerit

Onpa kiva ulkoilukuva sulla! Kai sä sporttaat ja oot savuton? Mä harrastan päivittäin uintia ja välillä myös syöksylaskua. Tykkään säännöllisistä elämäntavoista, enkä myöhästele. Perheen perustaminenkin saa vielä odottaa, sillä mulla ei oo lapset vielä suunnitelmissa vähään aikaan. Mut olis kiva nähdä, voitais käydä vaikka yhdessä uimassa tai jotain?

E-pillerit

Sisältävät estrogeenia ja keltarauhashormonia. Tasaa epäsäännöllisiä kuukautisia ja kuukautiskipuja. Tietyt e-pillerit vähentävät myös tehokkaasti ihon rasvoittumista ja aknea. Kuukautisten siirto onnistuu. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Ehkäisylaastari

Sä oot upee! Käyn ihan kreisinä suhun jo pelkkien kuvien perusteella. Sun duunit vaikuttaa ihan tosi mielenkiintoisilta. Mä etsin semmosta vähän höpsöä ja hajamielistä tyyppiä, jolla on sydän paikallaan. Toivoisin, että olisit mun elämän puuttuva palanen.

Ehkäisylaastari

Sisältää estrogeenia ja keltarauhashormonia. Käytetään 4 viikon jaksoissa, 1 laastari/viikko 3 viikon ajan asetetaan iholle. Tasaa epäsäännöllisiä kuukautisia ja kuukautiskipuja. Kuukautisten siirto onnistuu. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Hormonikierukka

Tulipas kiva match! Vaikutat siltä, että meillä on paljon yhteistä. Voitais käydä yhdessä vaikka kahvilla tai jotain? Oon poistanut tän sovelluksen jo tosi monta kertaa, kun turhauduin samoihin keskusteluihin ja siihen, ettei tapaamiset sitten koskaan johtaneet mihinkään vakavaan. Mä etsin tyyppiä, jonka kanssa voisi oikeesti viettää koko loppuelämän. Joten miten olis, haluisitko nähdä? Musta olis kiva kuulla, mitä sun elämässä tapahtuu just nyt.

Hormonikierukka

Ehkäisy 3 tai 5 vuodeksi. Sisältää keltarauhashormonia. Asetetaan kohtuun. Sopii synnyttämättömille. Ei vaadi jatkuvaa muistamista. Vähentää vuotoja ja kuukautiskipuja. Oma hormonitoiminta säilyy käytön aikana. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Ehkäisykapseli

Vapaa taiteilijasielu etsii elämänsä naista. Toivottavasti et ole kovin järjestelmällinen, mä olen nimittäin ehkä maailman hajamielisin tyyppi. Tykkään toimia spontaanisti ja välillä saatankin lähteä reppureissaamaan pitkin Aasiaa, jos vain rahat riittää.

Ehkäisykapseli

Ehkäisy 3 tai 5 vuodeksi. Sisältää keltarauhashormonia. Asetetaan paikallispuudutuksessa ihon alle olkavarteen. Sopii naisille, jotka eivät voi käyttää estrogeenia. Ei vaadi jatkuvaa muistamista. Saattaa vähentää vuotoja ja kuukautiskipuja. Ei suojaa seksitaudeilta. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.

Kondomi

Uuulalalaa, mikä kuumis mimmi siellä ruudun toisella puolella! Mun nimi on luottokaveri, spärdäri, sadetakki, kumituppi, kortonki, kortsu, kumisukeltaja. Beibi, toiset sanoo, että rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta musta ne on legendat, jotka elää ikuisesti. Mä oon sun hitaiden aamujen ja nopeiden öiden pelastus. Mä en etsi mitään vakavaa, mut voidaan kyllä nähdä tänään tai huomenna. Oon tosi rento, sosiaalinen, helppo tyyppi ja eikä mulla oo tauteja. Joten miten ois, huomenna netflix and chill

Kondomi

Ainoa suoja seksitauteja vastaan. Ehkäisyteho: 85 prosenttia (todellinen käyttö). Kondomin käyttö vaatii huolellisuutta. Kondomi on hyvä yhdistää johonkin luotettavaan ehkäisymenetelmään, jos seksisuhde on uusi tai seksisuhteita on useampia. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto aina yhdessä lääkärisi tai hoitajasi kanssa.